Tuinenpark Ons Buiten

onsbuitenlogoPal Maleterstraat 64

Tuinenpark Ons Buiten: een verrassende groene oase tussen spoorlijn en  Voordorp.

Groen-moet-je-Doen!-Dag 2018

Datum:          Zondag 10 juni 2018

Thema:         Kennisdelen: Groen, water biodiversiteit

IMG_8541-001

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma GroenmoetjeDoen! Dag 11 juni

Natuurlijk doet het Tuinenpark Ons Buiten ook weer mee met de jaarlijkse GroenmoetjeDoen!-Dag, 10 juni is er een leuk programma samengesteld voor de bezoekers van ons park. Om 13.30 uur starten wij met ons programma. Het centrale thema dit jaar is kennis delen.IMG_3205

In ons clubhuis wordt koffie en thee geserveerd á € 0,50 , bier, wijn en frisdrank voor € 1,=, een kroket voor €. 1,00 en een broodje kroket voor € 1,50. Daarnaast is er een rommelmarkt, daar verkopen wij oude spulletjes en mooie waardevolle half edelstenen. In de ijskar van Ben is een lekkere Magnum of een waterijsje te krijgen. De schildersclub exposeert in ons clubhuis. Er is een puzzeltocht om het park beter te leren kennen. Op de dierenweide kan je boerengolf spelen. Groenliefhebbers kunnen de bomen-route doen, om hun kennis van de bijzondere bomen en struiken te testen.

Dan is er om 15.00 uur een kruiwagenrace voor kinderen en volwassenen, met leuke prijzen voor de winnaars en de muzikale afsluiting om 17:00 uur met onze huisband  Franky and Johnny.

Oproep voor de leden:
Als je je tuin wilt openstellen voor publiek laat dit dan weten aan John Diks. Ook als je zin hebt om mee te helpen kan je dat aan John laten weten. En breng al je overtollige spullen naar de loods voor de rommelmarkt. De opbrengst gaat naar onze vereniging!

IMG_3224-001

Twitter: @OnsBuiten030

secretariaat@onsbuitenutrecht.nl

www.onsbuitenutrecht.nl