Wilgenhof

De Wilgenhof: Adres: Cremerstraat, Utrecht (t.h.v. Majellapark / Van Asch van Wijckschool)

DSC06399De Wilgenhof is een biologische tuin in de wijk Majellapark / Lombok, die door buurtbewoners (uit Utrecht-West) gezamenlijk wordt onderhouden. Er zijn gemeenschappelijke stukken met bijvoorbeeld fruit en bloemen en daarnaast zijn er eigen groentetuintjes.

Wil je meedoen en meer leren over biologisch tuinieren? Kom dan naar de samenwerkdagen. We onderhouden dan (samen) de gemeenschappelijke stukken in de tuin: de bloemenborder, de ruigtes langs het hek en rond de vijver, de kruidentuin, aardbeienbedden, de aardappel-, courgette-, rabarber-, pompoen- en bessenveldjes enz. Al doende steek je veel op van buurtgenoten die je anders misschien nooit had leren kennen.

Kom 11 juni op onze open dag zien wat er groeit, bloeit, vliegt, kruipt en zwemt in de Wilgenhof. Je bent welkom tussen 13 en 17 uur.

Er zijn rondleidingen en we bakken brood op het kampvuur en je kunt kruidentheeën proeven. En als je een foto van je stenige tuin meeneemt, krijg je van een hovenier een (gratis) advies om je tuin te vergroenen!!

Ook is er muziek!

 

wilgenhof

www.wilgenhofutrecht.nl