Voedseltuin Overvecht

De Voedseltuin ligt in Stadsboerderij Gagelsteede, aan de Gangesdreef 7A.

GROEN MOET JE DOEN!      VoedseltuinOVV1

Logo_Voedseltuin                                                                                           

Locatie: De Voedseltuin Overvecht

Overvecht heeft een gezamenlijke moestuin voor de wijk. Een plek waar iedereen graag komt om te tuinieren, een praatje te maken of om even lekker te zitten en elkaar te ontmoeten in het groen. Ook voor kinderen is er volop ruimte om te spelen en mee te tuinieren.

 

Vrijwilligers gezocht!

Op dit moment helpen 30 buurtbewoners, clienten van Reinaerde: Grote Trekdreef en Oikos en bwoners van verbonde aan Oké Nu.

Ben je graag buiten, wil je je eigen biologische groenten verbouwen, wil je leren tuinieren of is tuinieren al je hobby? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of organiseer je graag activiteiten?

Dan is Voedseltuin Overvecht op zoek naar jou!

Vrijwilliger worden van Voedseltuin Overvecht betekent…VoedseltuinOVV2

… samen werken in de gezamenlijke tuin

… een deel van de oogst voor eigen gebruik

… alle ruimte voor eigen initiatief en ideeën

Interesse? Kom naar de Groen moet je Doen!-Dag in de Voedseltuin Overvecht zondag 11 juni 2017 van 14.00-16.00 uur en werk mee in de tuin.

_DSC0058

 

 

 

Workshop:
Ans Klein Geltink en Mark Verhoef: Van Moestuin tot Stadslandbouw: Hoe leg je een moestuin aan? Wat kan je het beste zaaien en wanneer? Wat te doen als je weinig tijd hebt of als je in de zomer met vakantie gaat? Wat als het onkruid harder groeit dan de groente?

De Voedseltuin Overvecht is een initiatief van: BOOM Businesspoint, CommunyDaad/Netwerk Buitenruimte voor Contact, DOK030, De Kook&Bakfiets, Vosjan Management op Maat.
Voor vragen kun je contact opnemen met: Marianne Houkamp (06) 289 29 118, Ans Klein Geltink (06) 112 52 724 of Mariken Heitman (06) 409 48 333

facebook\ VoedseltuinOvervecht

twitter @VoedseltuinOVV