De Drie-Parkenwandeling verbindt de drie tuinenparken in Utrecht Noordoost: De Pioniers, Ons Buiten en De Driehoek. Verder gaat de route door Voordorp, Veemarkt, Fort Blauwkapel en Tuindorp-Oost.

🌳 GroenmoetjeDoen dag
Om 15.00 uur bezoekt de Utrechtse Burgemeester Sharon Dijksma de GroenmoetjeDoen!-dag van 2022 op het Plein in Tuinenpark De Pioniers. Onder muzikale begeleiding van Orkest Noordooster opent de burgermeester de Drie-parken-wandeling. Direct daarna vertrekken we vanuit dit plein voor de wandeling o.l.v. een gids van het Zusterpark Voordorp. De route is circa 6 km en duur ongeveer 2 uur. 

☘️ Drie route App’s
De wandeling kan ook na 12 juni gemaakt worden, via verschillende wandel-app’s:  izi.TRAVEL, de IVN Route app en via Komoot is de wandeling ook beschikbaar voor blinden en slechtzienden, dankzij een optie voor gesproken navigatie. De toelichtingen op de verschillende groene locaties zijn ook samen met een kaart als pdf-bestand te downloaden op de sites van de drie tuinenparken.

☘️ Zusterpark Voordorp
De wandeling is ontwikkeld als onderdeel van het initiatief Zusterpark Voordorp, waarmee de wijk Voordorp zich als groene zone verbindt met het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug.

☘️ Aanmelding en kosten
Aanmelding verplicht via: acveedorp@gmail.com.
Er is ruimte voor 15 wandelaars.
Zijn er meer aanmeldingen dan start er een extra wandelgroep iets eerder. 
Deelname is gratis.