Utrecht Natuurlijk, BuurtNatuur030 en stg GroenmoetjeDoen! organiseren ook dit jaar weer de actiedag voor de groene zelfbeheer locaties van stad Utrecht.
Deze keer is het centrale thema:

‘Utrecht 900 jaar Groen & Gezond”

Op zondag 12 juni 2022 worden tussen 12.00 en 18.00 uur veel groene activiteiten op ruim 20 verschillende locaties in Utrecht georganiseerd voor jong en oud. Of je nou wel of geen groene vingers hebt: iedereen is van harte welkom om deel te nemen.


Bezoek van de burgermeester:
Om 15 uur zal Burgemeester Sharon Dijksma aandacht besteden aan de GroenmoetjeDoen!-dag, BuurtNatuur030 en meewandelen in de nieuwe wandeltocht tussen de 3 tuinenparken in Noordoost in het kader van de Zusterparken.

Het bezoek van de burgermeester vind plaats op Tuinenpark De Pioniers:

  • In afwachting van Burgemeester Sharon Dijksma bouwt het Orkest Noordooster de sfeer alvast op met hun wereldmuziek. Ga vast zitten op het terras en geniet.
  • Rond 15.00 uur ontvangen we de Burgermeester Sharon Dijksma. Een aantal korte introducties volgen: GroenmoetjeDoen!-dag Joyce Parlevliet, BuurtNatuur030 Maarten van Deursen en Burgemeester Sharon Dijksma. Drie-parken-wandeling.
  • Dan wandelt de Burgemeester samen met o.a. Frans van den Berg en Richard Tukker, ontwikkelaars van de Drie-Parkenwandeling tussen de tuinenparken de Pioniers, Ons Buiten en de Driehoektuin het eerste stuk mee. Wilt u mee wandelen? Meldt u dan hier aan.

Door de hele stad worden activiteiten gehouden zoals:

Kijk verder voor alle activiteiten op alle locaties: